понеділок, 24 серпня 2020 р.

 День Незалежності - це державне свято, яке щороку відзначається 24 серпня.



День Незалежності України День Незалежності - це державне свято, яке щороку відзначається в цей день на честь ухвалення Верховною Радою УРСР Акта проголошення незалежності України. Саме цей день прийнято вважати датою створення держави Україна в її сучасному вигляді. «Виходячи із смертельної небезпеки, яка нависла була над Україною в зв'язку з державним переворотом в СРСР 19 серпня 1991 року, продовжуючи тисячолітню традицію державотворення в Україні, виходячи з права на самовизначення, передбаченого Статутом OOH та іншими міжнародно-правовими документами, здійснюючи Декларацію про Державний суверенітет України, Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки урочисто проголошує незалежність України та створення самостійної Української держави - України» - йдеться в тексті Акту. За Акт проголосувала абсолютна більшість депутатів Верховної Ради.


Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас –випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі.

Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави. ***













Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків. Впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов'язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого міста та своєї України. Повірте, без цього дуже важко досягти поставленої мети. Вірю – ми її досягнемо!







Немає коментарів:

Дописати коментар