середа, 2 жовтня 2024 р.

Зустріч старшим лейтенантом поліції -- Виноградовою О.В.

 2 жовтня 2024 року учні нашого класу провели профілактичне заняття з старшим інспектором  СЮП ВП Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області, старшим лейтенантом поліції Виноградовою О.В., яка акцентувала увагу дітей на видах булінгу в учнівському середовищі та шляхах його подолання,  відповідальності за вчинення насильства. Окремо було наголошено на залежності підлітків від шкідливих звичок та негативних наслідків на організм дитини.





вівторок, 1 жовтня 2024 р.

Благодійна акція

 1 жовтня - День захисників і захисниць України

    В переддень Дня захисників і захисниць України в ліцеї була проведена акція "В єдності - сила", в ході якої відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Учні класу, за підтримки батьків, взяли активну участь в проведенні даної акції, проявили милосердя і небайдужість, виручивши при цьому 1890 грн.

   Звичайно, хочеться висловити слова подяки батькам наших учнів, які надали допомогу в організації і проведенні благодійної акції!.                      Разом до Перемоги!

1 жовтня - хвилина мовчання біля дошки пам'яті!!!

 Оглянули Дошку пам'яті та вшанували пам'ять Героїв,  випускників закладу, які віддали на війні, найцінніше - життя - хвилиною мовчання.



1 жовтня - День захисників та захисниць України.

 В історичному музеї ліцею відбулася зустріч до Дня захисників та захисниць України з військовослужбовцями ЗСУ: Ярошенком С.М., Левченком І.І., Білоусом Д.А., які розповіли про військові будні на фронті та особливості військової служби. Учні з цікавістю слухали розповіді наших захисників.