пʼятниця, 26 квітня 2024 р.

Наш вічний біль- спомин про Чорнобиль.

26 квітня навічно увійшло в історію українців, як день страшної трагедії, що сколихнула увесь світ. Нам довелося зустрітися з невидимим ворогом усього живого- випромінюючою радіацією. Цього дня завітали на тематичну виставку до шкільної бібліотеки,  щоб ще раз згадати і зробити висновки на  майбутнє..





вівторок, 16 квітня 2024 р.

Дбаймо про своє здоров'я!

     16 квітня 2024 року для учнів 8-10 класів організована зустріч з директором Кам’янського відділення ЧРВДУ "Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" Болучевським О.І. В сучасному світі слід говорити не лише про можливості виявлення, профілактики та лікування злоякісних новоутворень, але й про відповідальність за своє здоров’я кожної окремої людини. В суспільстві повинна вкоренитися традиція регулярного проходження профілактичних медичних оглядів. Адже запобігти хворобі набагато легше ніж її вилікувати.




вівторок, 2 квітня 2024 р.

Творча зустріч з Олександром Нестерчуком

02.04.24 у публічній бібліотеці відбулася творча зустріч з Олександром Нестерчуком - політичним діячем, першим керівником Кам'янського осередку Народного руху України (до 75-річчя з дня його народження). Мушта Олександр Анатолійович презентував книгу О. Нестерчука "Щоденник Кам'янського рухівця".  Учні зацікавились періодом становлення державності та ставили уточнюючі запитання.









.