понеділок, 31 травня 2021 р.

Безпечні літні канікули


 

Останній дзвінок.

Останній дзвінок 6-А

31 Травня 2021 року.

ФОТОГРАФІЇ НАПАМ"ЯТЬ
*************************





***

Від щирого серця вітаю вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!

***
***
***
***

***



***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***




***
***
***
***
***
***
***
***
***

***
***
***
***
***
***
***
***
***



***

***

***



***
***********************
Сердечно дякую вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!




четвер, 20 травня 2021 р.

День вишиванки

Сьогодні, у третій четвер травня, українці вже традиційно святкують День вишиванки. 
Акція бере початок з ініціативи студентської молоді факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького університету імені Юрія Федьковича. У 2006 році вони запропонували один день року присвятити українській вишитій сорочці. 
Українська вишиванка  нарівні з українською писанкою є одним із яскравих символів української культури. До того ж, одягаючи вишиту сорочку, демонструєш не тільки її красу й унікальність, але й засвідчуєш свою приналежність до віковічної української культурної традиції. Третій четвер травня обраний не випадково. Засновники акції наполягають на тому, аби День вишиванки припадав саме на будень, а не на вихідний, наголошуючи, що вишиванка – органічна складова життя та культури українців.